Att erkänna


Det är så vackert. Jag kan inte motstå att tycka det. Jag vandrar hem längs strandpromenaden. Luften är klar efter regnet som just föll. Himlen är aningen röd och det luktar sommar. Jag känner mig hemma när jag svänger in på vår gata. Husen ser så vackra och ståtliga ut idag. Efter fem år känns arkitekturen fortfarande exotisk.

Jag funderar på om jag ska berätta för honom hur vackert jag tycker att det är ikväll. Om hur fint det är i vårt område. Och hur skönt det är ute trots att temperaturen är aningen lägre än i Sverige. Jag tänker att jag ska vara mogen och berätta. Kanske är det ett steg i rätt riktning.

En lugn start



Idag hänger det vita lakan på tork i hela lägenheten. Det inger ett lugn. Jag är hemma själv och njuter av det är så rent och fint. Det är det alltid efter att mina föräldrar har varit här på besök. Tack till dem.


Han tycker att vi har för många kuddar och filtar i vardagsrummet. Jasså.


Jag lyssnar på Eva Dahlgren som sommarpratar i P1 och känner mig lite visare efteråt.
Sedan läser jag Paulo Coelho tills mitt huvud är ett känslomässigt virrvarr.

Där jag jobbar


Om en vecka så flyttar vi med jobbet. Jag hoppas att det kan bli lite närmare för mig, men så jag kommer att sakna denna söta lilla förort.


Det öppna havet och småbåtshamen kanske är det allra finaste. Men det finns så mycket mer. Som den här lilla bakgatan mellan parkeringen och kontoret.



Underbara gammla dörrar. Självklart med de traditionella spetsgardinerna.



Rosor blandat med ogräs.


Och jag vet inte hur jag ska klara mig nu när jag inte längre kan shoppa kläder på lunchen. Hemska tanke.

Någon nämnde att det var midsommarafton igår så nu ska jag stryka vita duken och ta fram min prydnadsstång. Bättre sent än aldrig.

Nu är det bättre

Nu är jag tillbaka. Till bloggen och mig själv. Jag har aldrig tidigare stressat så mycket inför några tentor. Det var hemskt. Jag har inte mått bra.

Men nu är mina föräldrar äntligen här. De stormar lägenheten och tar över all verksamhet. Det är bara att acceptera och hänga med. Det är helt enkelt så de arbetar.

Jag behöver inte vattna blommor eller laga mat. Bortskämd unge igen för en vecka.

RSS 2.0