När vi kom till new york



Så blev jag först väldigt förälskad. Gamla hus med trappor längs väggarna och rök som pyr upp från underjorden.




Varm gatubelysing, pumpor, solrosor och fina reklamskyltar.




Fina små butiker och mysiga restauranger där vi trivdes utmärkt.

På återseende


Nu åker vi. Till staden som aldrig sover. Den som alla pratar om.

En gubbväska






Mina vänner kallar mig för baglady. För att jag alltid släpar runt på ditt och datt. Så jag kom fram till att det är dags att börja släpa med stil. På eBay hittade jag en punk mod holdall handbag. Fast för mig är det mest en gubbväska.

Där jag känner mig intelligent och har panikångest




Det är här på min färgglada ikea-kudde som jag sitter stora delar av min helg. Och det är här som jag känner mig intelligent och lycklig av mina framsteg. Men det är också här som jag har panikångest och funderar över om det faktiskt är möjligt att klara av den tentan som jag kuggade i juni. De säger att det är svårt men att det ska vara möjligt. Så jag får väl försöka tro att det är sant.

Ibland måste jag byta ikea-kudden mot sängen. Det händer när läget är mindre bra.

Mitt kaffe dricker jag i världens finaste kopp. Enligt mig. Mormor och morfar fick dessa koppar en gång för länge sedan av en granne. West Germany står det i botten. Jag har den gröna och min kusin har den rosa. Alla andra har tyvärr gått i kras.

Helgmorgon


Fin morgon. Solen lyser in på oss genom rullgardinen. Jag känner mig mer utvilad än på länge och är glad över att jag bara behöver jobba tre dagar nästa vecka. Idag ska vi gå på dop.

Helgen


Helgen har varit lugn. Faktiskt för lugn.



Jag har gått in mina nya höstskor som jag har tänkt att ta med mig till New York. Inför resan har jag även inhandlat en tjock-kofta och en stickad mössa. Jag har ju sett alla filmer där de åker skridskor i tjocka halsdukar medan snön så vackert faller. Men sen kollade jag upp temperaturen och såg att de hade haft långt över 20 grader förra veckan. Lurad. Måste planera om min resegarderob.


Vi promenerade runt bland husen där vi bor och hittade plötsligt en ny liten affär. Älskar att det finns människor som vågar öppna små butiker i villaområden.


Och det var den helgen.

RSS 2.0